Verschillende mogelijkheden

Het schrijven van een persoonlijk verhaal is altijd maatwerk. We gaan samen op zoek naar wat u wilt.
Wilt u uw verhaal in een boek met tekst en foto’s, hier ziet u wat varianten. Klik op de boekjes voor een impressie.
Genoemde prijzen zijn inclusief btw, vormgeving en tien exemplaren. Alleen een interview en tekst kan vanaf € 595.

Levensverhaal Compact

995 

Een verhaal of portret op basis van een gesprek van ongeveer twee uur. Dit portret kan veelal op korte termijn worden uitgewerkt. De compacte variant is geschikt wanneer het budget bijvoorbeeld beperkt is.


Tien bladzijden 

Vijf foto’s

Levensverhaal Uitgebreid

1.900*

Een levensverhaal op basis van twee of drie gesprekken van ongeveer twee uur. Bijvoorbeeld geschikt wanneer het verhaal een groter deel van uw leven bestrijkt. Ook als er meer foto’s beschikbaar zijn.

Dertig  bladzijden 

Vijftien foto’s

Levensverhaal Compleet

va. € 2.900* 

Uw levensverhaal (of familiegeschiedenis) opgetekend op grond van een hele serie gesprekken. Het verhaal wordt, waar dat past, beschreven in de historische context. Volop ruimte om foto's, illustraties, kaarten en stamboom op te nemen. Professioneel vormgegeven in een compleet boek.

Vanaf zestig bladzijden 

In goed overleg

WordPress Pricing Table Plugin

*) De genoemde bedragen zijn inclusief btw, professionele vormgeving en tien exemplaren van het boek. Wilt u misschien iets anders? Bijvoorbeeld een verhaal ter gelegenheid van een jubileum, een verjaardag of naderend afscheid? Interview en een bijzondere tekst, zónder vormgeving in een boek kan al vanaf € 595.  Schroomt u niet om over uw wens of ideeën contact op te nemen. Ik denk graag met u mee!

Heeft u interesse?          
Mailt of belt u mij voor informatie of een verkennend gesprek.

Melle Knulst  – Verhalen van Waarde
www.verhalenvanwaarde.nl

E  info@melleknulst.nl
T   06 44 888 280

Melle Knulst schrijft levensverhalen en familiekronieken.
Met veel oog voor historie en vitale levenslijnen. Het is een uniek geschenk: van grote waarde, heel persoonlijk, concreet èn tastbaar. U kunt een levensverhaal van uzelf laten maken – of het aanbieden aan een dierbare, om zijn of haar levensverhaal door mij te laten optekenen. Het is altijd een geschenk aan uzelf en aan uw naaste omgeving.