Waarom een familieboek?

Ieders leven bevat verhalen van waarde: uw levensverhaal en/of de geschiede­nis van uw (groot)ouders of van een familie (of familiebedrijf). Het kan waardevol zijn om te kunnen vertellen over uw leven en dit te (laten) verwerken tot een boek.

Het levensverhaal van vader, moeder, opa of oma, met zijn mooie
en minder mooie kanten, en herinneringen aan familie­leden van vorige generaties is een geschenk voor volgende generaties. U leeft immers in elkaar voort.

Uw nazaten zullen benieuwd zijn naar uw verhaal. U kunt bijvoorbeeld vertellen over hoe uw tijd er vroeger uitzag, wat u in uw leven heeft meegemaakt, of voor welke keuzes u heeft gestaan, hoe u zich heeft ontwikkeld, waar u van houdt en heeft ge­houden in het leven, wat u heeft geleerd, hoe u over dingen denkt, wat u graag aan ze zou willen doorgeven.

Een levensverhaal brengt mensen dichter bij elkaar

Heeft u interesse?          
Mailt of belt u mij voor informatie of een verkennend gesprek.

Melle Knulst  – Verhalen van Waarde
www.verhalenvanwaarde.nl

E  info@melleknulst.nl
T  06 44 888 280

Melle Knulst schrijft levensverhalen en familiekronieken.
Met veel oog voor historie en vitale levenslijnen. Het is een uniek geschenk: van grote waarde, heel persoonlijk, concreet èn tastbaar. U kunt een levensverhaal van uzelf laten maken – of aanbieden om van een dierbaar iemand het levensverhaal te laten optekenen. Het is altijd een geschenk aan uzelf en aan uw naaste omgeving.